середу, 28 травня 2014 р.

Водний дизайн + лак-франкен


Привіт!
І знову манікюр в моїх улюблених тонах, знову асоціації з природою. Соковита зелень, ніжний бузок, блиск голографічного гліттеру - ось ідеальне поєднання. 



GR №47, Extra long lasting Ados №624, Malva №19, Extra long lasting Ados №680

Франкен(якщо чесно, то я вже навіть не пам'ятаю, які лаки змішувала :с)


Декілька слів про свій перший франкен: моєю помилкою стало те, що я використовувала кремові лаки, а потрібно було взяти "желе". І тому гліттер повністю потопає в лаку, стає майже непомітним. З другого боку - це створює досить цікаву текстуру крему-піску. 
Лак легко наноситься, добре розрівнюється, гліттер рівномірно розподіляється. Сохне середньо, думаю, через змішування лаків різних фірм. Стирається важче, ніж прості кремові лаки, але легше, ніж гліттерні.


Нігті, на яких буде водний дизайн, фарбуємо білим лаком. Шкіру навколо нігтя обклеїти скотчем, змастити жирним кремом або клеєм ПВА для того, щоб потім було легше очистити її.
Техніка водного дизайну: в склянку набираємо ледь-ледь теплої води. Лаки потрібно брати рідкі (густі не будуть розтікатися) та сильно пігментовані. Коли вибрали кольорову гамму, починаємо капати лаки у воду по черзі, зубочисткою або голкою малюємо візерунок. Опускаємо ніготь у склянку, чекаємо декілька секунд поки покриття "прилипне" до нігтя, забираємо залишки лаку зубочисткою і стираємо зайве зі шкіри. Покрити топом.





Просто космос на нігтях!


Дякую за увагу,
Мар'яна! :)

10 коментарів:

  1. Какая красота, просто неповторимо!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ааа, спасибо большое! Это мой первый комментарий) Я Вас точно запомню :)

      Видалити
  2. Я тут на днях пробувала робити водний, але не вийшло... Та я не здаюсь:) Нігті такі довгі і красиві... Ще рік тому у мене майже такі були, але зараз втомилась від таких і ношу середньої довжини.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І правильно) В мене теж далеко не з першого разу вийшло)
      Спасибі) Та мені вже теж почали набридати, але короткі не можу носити, бо саме ложе маленьке і виглядає не дуже гарно :с А у Вас вони чудові при будь-якій довжині.

      Видалити
  3. Дуже круто виглядає) Я ще не пробувала водний дизайн - мені здається, що нічого путнього не вийде + лаки витрачу)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не бійтеся експериментувати! Рідко в кого все зразу ідеально виходить. Багато разів у воді плавала каша, але я не здавалася :) Знайшла правильні лаки, оптимальну температуру і все-все робила дуже швидко) Ось і результат, не ідеальний, правда, але вже прогрес)) Так що пробуйте, для початку зробіть лише акцент на декількох нігтях, тоді точно не витратите багато лаків)

      Видалити
  4. Ух ты, как красиво:)
    В тени так классно сверкает шиммер!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Благодарю :) В тени он меня покорил. Сверкает, как десятки маленьких светлячков :)

      Видалити
  5. Классно! понравился и франкен и водный дизайн! Я пока не разу водный дизайн не пробовала, для меня это все очень сложно)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо! А франкен я себе уже другой сделала, такой, как хотела изначально :)
      Как говорится: глаза боятся, а руки делают. Ничего страшного в этом нету, пробуйте! :)

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...