суботу, 16 січня 2016 р.

"Лісовик" Anna Gorelova by Dance Legend


Привіт!
Пропоную познайомитися з лаком, що символізує дух лісу, його багатство. Отже не буду багатослівною, за мене все скажуть фото.

Лісовик — малий, бородатий дідок, меткий рухами, поважний обличчям. Його характерною особливістю була відсутність тіні. Лісовик є символом небезпеки, яка підстерігає людину в лісі. Він збиває людей з дороги, усіляко шкодить їм. В українській етнографії побутує погляд на лісовика як на «пастуха від звіра», тобто істоту, що охороняла дрібних звірів від хижаків, мисливців. Лісовики створювали в лісах сім'ї і жили як звичайні люди. Якщо людина хоче нашкодити лісу, то лісовик закрутить стежки так, що людина не вийде ніколи звідси, або попросить інших мешканців лісу скоїти зле.



"Лісовик" Anna Gorelova by Dance Legend - лак складається з дуохромної зелено-фіолетової слюди в напівпрозорій темно-сірій базі. Консистенція досить густа; в мене з першого разу не вийшло ідеально покрити ніготь, адже лак за 3-4 секунди висихає, при повторному проведенні пензликом робиться грудочками. Тому з таким лаком потрібно бути дуже спритною і швидкою :) Як я вже говорила, сохне моментально, має матовий фініш. Для рівномірного покриття потребує лише два тонкі шари. Стійкість не на 5 балів, затираються кінчики, що на такому темному відтінку є помітним. Стирається не складно, але слюда (в невеликій кількості) може залишитися на шкірі.






Найпомітніші переливи можна спостерігати на персні, що є в комплекті з кожним лаком з даної колекції.
















Хоч лак має матовий фініш, але слюда наче горить дрібними іскрами.





















На мою думку, перехід від зеленого до фіолетового плавніший на матовій поверхні, зате під глянцевим топом кольори набагато яскравіші.














А я повернулася :)


Дякую за увагу,

Мар'яна! :)

17 коментарів:

  1. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...