середа, 14 травня 2014 р.

Печиво "Ротики"


Привіт!
Це печиво асоціюється в мене з дитинством, бо коли я була маленька, то дуже його полюбляла і часто допомагала мамі ліпити і обкачувати в цукровій пудрі "ротики". Легкий рецепт, мінімум витраченого часу і продуктів, а в результаті чудові ласощі для всієї сім'ї.

Інгредієнти:
250 г маргарину 
1/2 скл. цукру
2 жовтки
3 ст. л. сметани
2 скл. борошна
1/2 п. порошку для печива
яблука
цукрова пудра
какао-порошок(за бажанням)

Замісити тісто. Почистити і нарізати дрібними кубиками яблука. Розкачати тісто, невеликою склянкою вирізати кружечки. На кожен кружечок поставити кубик яблука, тісто заліпити з двох країв(серединка має бути відкрита). Випікати 15-20 хв при температурі 200-220 градусів. Коли вистигнуть, обкачати в цукровій пудрі. Я до пудри додаю какао-порошок, виходить ще смачніше та ароматніше!

Смачного!

Дякую за увагу,
Мар'яна! :) 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...