Привіт!
Пропоную скуштувати легкі, пухкі та ніжні булочки з дріжджового тіста.
Пропоную скуштувати легкі, пухкі та ніжні булочки з дріжджового тіста.
Інгрідієнти:
250 г борошна
100 г вершкового масла
1/2 склянки сметани
1 яйце
1 жовток
20 г држджів
1 ст.л. молока
1/2 ч.л. солі
мак
Масло перетерти з борошном, додати розведені в молоці дріжджі, сметану, яйце, жовток. Замісити тісто. Розкачати його, скрутити у "рулет" і нарізати булочки. Викласти їх на деко, змащене олією, накрити і поставити в тепле місце, щоб підійшли. Потім змастити білком, посипати маком і сіллю. Пекти при 210 градусах протягом 15-20 хв.
З 1 порції виходить приблизно 15 булочок. Подавати замість хліба.
Смачного!
Дякую за увагу,
Мар'яна! :)
Масло перетерти з борошном, додати розведені в молоці дріжджі, сметану, яйце, жовток. Замісити тісто. Розкачати його, скрутити у "рулет" і нарізати булочки. Викласти їх на деко, змащене олією, накрити і поставити в тепле місце, щоб підійшли. Потім змастити білком, посипати маком і сіллю. Пекти при 210 градусах протягом 15-20 хв.
З 1 порції виходить приблизно 15 булочок. Подавати замість хліба.
Смачного!
Дякую за увагу,
Мар'яна! :)
ewrawfrsegery
ВідповістиВидалитиشركة تنظيف سجاد بالجبيل
asdfasdfsdgsdfhg
ВідповістиВидалитиشركة تنظيف سجاد بالجبيل