субота, 3 травня 2014 р.

Булочки закусочні


Привіт!
Пропоную скуштувати легкі, пухкі та ніжні булочки з дріжджового тіста.


Інгрідієнти: 
250 г борошна 
100 г вершкового масла 
1/2 склянки сметани 
1 яйце 
1 жовток 
20 г држджів 
1 ст.л. молока 
1/2 ч.л. солі 
мак

Масло перетерти з борошном, додати розведені в молоці дріжджі, сметану, яйце, жовток. Замісити тісто. Розкачати його, скрутити у "рулет" і нарізати булочки. Викласти їх на деко, змащене олією, накрити і поставити в тепле місце, щоб підійшли. Потім змастити білком, посипати маком і сіллю. Пекти при 210 градусах протягом 15-20 хв.
З 1 порції виходить приблизно 15 булочок. Подавати замість хліба.

Смачного!

Дякую за увагу, 
Мар'яна! :)

2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...