середу, 28 травня 2014 р.

Golden Rose Holiday №55


Привіт!
Мені дуже подобається така текстура, тому цей лак був бажаним. Він асоціюється з ясним нічним небом...десь високо в горах, де видно кожну зірочку, кожен відблиск, чутно спів птахів та аромат квітів і трав...




Пензлик досить широкий, середньої довжини, рівно підстрижений. Ворс надзвичайно м'який.


Лак рідкий, але нікуди не затікає, легко піддається коригуванню. Сохне супершвидко) Поки будете фарбувати праву руку, то ліва вже буде готова для нанесення другого шару. Для щільного покриття потрібно два шари, та й пісочна текстура буде більш вираженою.


Мінус - стійкість. У мене протримався два дні без тріщин, але наступного дня вже були потертості на кінчиках нігтів. Хоча для мене це не проблема, так як нігті я перефарбовую через кожні 2-3 дні. Стирається легко, без зайвих зусиль.Срібний крупний гліттер не чіпляється за одяг, але з капроновими колготками треба бути обережною :) Фініш шершавий.


Лак дуже чутливий до зміни освітлення. Може бути як блідо-блакитним, так і світло-синім.
Варіант дизайну з цим лаком.





Дякую за увагу,
Мар'яна! :)

3 коментарі:

  1. У мене є салатовий з цієї серії. Люблю їх! Хороші лаки.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я дуууже хотіла салатовий) Та в магазині знайшла тільки цей.

      Видалити
  2. Хороші статті, Ви чули про містера Бенджаміна, електронна пошта: 247officedept@gmail.com - Контакт WhatsApp: + 1-9893943740 - хто працює з фінансовою службою, вони видають мені позику в розмірі 95 000,00 доларів для запуску мого бізнесу, і я плачу їм щороку ось уже два роки, а у мене ще 2 роки, хоча мені подобається працювати з ними, оскільки вони є справжніми позикодавцями, які можуть дати вам будь-яку позику.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...