неділю, 24 серпня 2014 р.

Jerden KISS №59


Привіт!
Серпень виявився надзвичайно насиченим, адже в мене з'явилося багато проблем справ через те, що тепер я студентка медичного університету :) Взагалі я не планувала цього, навіть не хотіла, але ось так повезло - і тепер я на бюджеті :3 Тому буду вчитися-старатися. Сподіваюся, що на блог залишаться час і сили (і нігті не змусять зразу обрізати :О)

А детальніше хочу розповісти про красу і розчарування в одному флаконі. (Цього літа не "вилізаю" з синього кольору :) )



Jerden KISS №59 - лак темно-синього кольору з фіолетовим відтінком. Металік - не металік, повністю складається з рваної слюди різного розміру. Для щільного покриття достатньо двох шарів. Два дні лак пережив нормально, лише кінчики затерлися. На цьому плюси лаку закінчуються. Насамперед: доволі густий, жахливо довго сохне, покривається бульбашками (грішу на спекотну погоду, адже тоді всі лаки так себе поводили), а те, що відбувається з лаком під час стирання...Забудьте, що на нігтях у вас синій колір, адже на ваті він просто ЧЕРВОНИЙ! з невеликим натяком на синяву. Підозрюю, це такий жах саме від того фіолетового відтінку, який видніється лише на дні флакона. Чесно, я не могла дивитися після того на свої нігті...Вони стали брудно-бордового кольору.
Але колір лаку..Такий глибокий і цікавий. І знову я пробачаю жахливі тх. Наступного разу буду знати, що варто використати базу :)


Фотоапарат молодець, не побачив ті ненависні бульбашки :) (+ топове покриття трохи виправило ситуацію)


На середньому і безіменному нігтях 2 шари франкену №2 поверх Jerden KISS №59 + шар топу.


Дівчатка, а чи багато часу ви витрачали на манікюр у студентські роки? Чи вартує мені забути про ведення блогу на час навчання? :(

Дякую за увагу,
Мар'яна! :)

13 коментарів:

  1. Яка молодчинка)все встигаєш)знаю,що в мед вчитися дуже важко!Нігтики гарні)за такий колір можна все пробачити! А франкени вже 3 шт. намішала)у моєму місті невеликий вибір)викручуюсь! З святом! Слава Україні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Те, що важко - знаю) Та нічого, думаю, якось викручусь)
      Дякую-дякую :) Ооо, як я Вас розумію. В мене аналогічна проблема, тому франкенів вже десь 15 є) Тим більше, це такий цікавий процес))
      І Вас зі святом!
      Героям Слава!

      Видалити
  2. Мар"яна, я в студентскі роки якось не сильно звертала увагу на манікюр. Майже увесь час носила нарощені нігті і тішилась тим які вони "класні" =)))
    В декреті в мене було досить часу на блог, а зарак, коли повернулась на роботу, то починаю розуміти наскільки мені важко все об"єднувати. Поки не знаю що робити, але навіть якщо буду мало писати в блог, манікюр все одно не закидатиму. Це вже як частинка життя, щоденний ритуал =))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ледь не забула.
      Зі Святом тебе! Миру і щирості!
      Слава Україні!

      Видалити
    2. Юля, дякую за відгук)) Я от теж думаю, що повністю закинути не зможу) Дійсно, як частинка життя)
      А ти обов'язково знаходь час на блог, бо дуже цікаво його читати)

      Величезне спасибі! І тебе зі святом :) Мирного неба і спокою.
      Героям Слава!

      Видалити
  3. Мар'яна, маникюр дуже гарний! І франкен чудовий)
    а про манікюр, блог та студенське життя, то я також як і Юля, на час навчання в університеті ходила з нарощеними нігтями і чудово себе почувала) а потім уже в декреті, стала активно цікавитись лаками та завела блог) от тепер суміщаю догляд за дитиною, роботу і блог. поки часу на все вистачає)) я просто дуже люблю красити нігті) і уже не уявляю своє життя без цього заняття)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, круто)) В мене все більше впевненості і надії появилося, що все зможу встигнути) Нарощувати не хочу, а от за своїми доглядати точно буду)
      Дякую! :)

      Видалити
  4. Я пів року не працювала і для блогу мала безліч часу. Зараз пішла на роботу і привчаю себе до нового розкладу життя :) За два тижні трохи призвичаїлася. Тому не переймайся :) Для улюбленої справи час знайдеться завжди. До того ж в тебе виходять дуже гарні малюнки!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякую)) Так, потрібен час для адаптації) Думаю, далі легше піде)

      Видалити
  5. Мар‘яна, вітаю зі вступом до університету! На манікюр і блог час знайдеться, думаю, це вже невід‘ємна частинка життя. Тим більше, що тут цікаво (в твому блозі).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякую)) Так, час знаходиться) Не так багато, як раніше, але є))
      Дуже приємно, що подобається тут)

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...