суботу, 23 серпня 2014 р.

Лак Eveline 8 в 1


Привіт!
В блозі у Діани добігає кінця флешмоб  "Все в твоїх руках", і тут я згадала, що не розповідала про свій сумний досвід знайомства з лаком Eveline 8 в 1.

Раніше я не могла похвалитися ідеально  міцними нігтями, та ще й після одного жовтого(оранжевого?) лаку, який просто намертво в'ївся в нігтьову пластину, я обрізала нігті і нещадно спиляла їх, після чого вони стали дуже тонкими. Я, наслухавшись позитивних відгуків подруг, пішла в магазин і купила цей, як здавалося, чудо-засіб.

Коли я тільки починала наносити цей лак, то ніякого дискомфорту не відчувала. Але пройшло декілька хвилин, шкіра навколо нігтя почервоніла, почала неймовірно пекти, а нігті боліли так, ніби під них запхали голки. Я вирішила перетерпіти, думала, за ніч все пройде. Та на ранок нічого не змінилося, пальцями було неможливо щось взяти. Я не витримала і стерла лак. 


Проте вирішила дати йому другий шанс (за щось ж його назвали "відновлювальним лаком"). Цього разу я вже терпіла до останнього. Та буквально через тиждень-два я помітила, що ніготь на середньому пальці почав відшаровуватися від шкіри. Потім на самому нігтьовому ложі з'явилися якісь смужки, схожі на засохлу кров. Добряче злякавшись, закинула лак подалі і забула за нього. Та ситуація і далі погіршувалася (на фото нігті ще у більш-менш нормальному стані, далі заради морального спокою я не фотографувала). Не знаю, що саме допомогло, але я робила різні ванночки для рук, регулярно втирала оливкову олію в нігті та утрималася від частої зміни дизайну. 

Мабуть, лише за півроку нігтьова пластина повністю відновилася. (3 фото тижневої давності)

Але ось який парадокс: якщо використовувати Eveline 8 в 1 як базу і наносити зовсім тонким шаром, то таких больових відчуттів не виникає. (чи це просто мій лак уже вивітрився за півроку? :D)

Комусь цей засіб допомагає, а когось калічить. Все індивідуально, але я вважаю, що потрібно враховувати як позитивні, так і негативні відгуки при покупці таких "лікувальних" лаків.

Дякую за увагу,
Мар'яна! :)

36 коментарів:

  1. У меня тоже такая штука есть. особой любви у меня с ней не получилось. Но в качестве укрепления мне очень нравится El Corazon Iron Hard #418 сейчас у меня бутылочка в 75 мл:) потому что знаю что средство работает!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я после этого лака даже не смотрю в сторону укрепляющих средств. Только ванночки и масла :)

      Видалити
  2. Вот это ужасы. У меня максимум что плохого было из-за лечебных лаков, так это то, что кутикула сохла сильно и белела, больше ничего плохого не припомню. Это средство не пробовала и теперь точно не буду))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У одной девочки вообще больше половины ногтя отслоилось (и так почти на всех пальцах было), на айрекоменде есть отзыв. После этого я поняла, что мне еще повезло.
      Хотя опять повторюсь: это все очень индивидуально, ведь подруги пользовались, но такой боли не испытывали..

      Видалити
  3. ого! у меня он тоже есть) но вроде все хорошо!) использую, чисто как базу) и мне нравится))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я его тоже использовала как базу) Но супертонким слоем и очень редко))

      Видалити
  4. Нічого собі!
    В мене було вже не один раз, що після 8в1 страшенно пече кутикула, але у всіх випадках я сама була винна. Навіть на упаковці написано, що потрібно відступати на пару міліметрів і не зачіпати кутикулу. Ну а я завжди поближке намагаюсь підступитись. =))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я лише на одному нігті зачепила кутикулу..Тому я дивувалася, що і на других так боліло)

      Видалити
  5. Да)а я вже думала його прикупити)вчасно попередила!

    ВідповістиВидалити
  6. Ого(((Особисто я не пробувала цей засіб, але по відгукам знайомих - то підходить 50 на 50. В однієї нігті пожовтіли сильно і почали тоненькими смужками слоїтись, а в іншої, навпаки стали міцніші, і кінчик білий-білий, ніби френч намальований.
    Мені дуже подобається Sally Hansen Hard as Nails, зміцнююча база, можна під лак і самостійно використовувати. Нігті від неї міцніші, і навіть маленькі тріщинки тримає)
    А щодо ванночок і олійок - я з тобою повністю згодна.))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І от в мене так само, навіть більше позитивних було. Та нічого, зате отримала такий життєвий досвід))
      В мене зараз нігті дуже міцні ростуть, не знаю чого, адже я майже нічого для того не роблю)) Але спасибі, про всяк випадок буду знати який засіб брати)

      Видалити
  7. знаю про это средство и его последствия,но у этой марки всё же есть очень хороший лечебный лак,там то ли 16в1 называется,не помню
    а такой мне подарили на праздник девочки,но я предварительно почитала о нем отзывы и ужаснулась - после этого не пользовалась)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Все-таки хорошо, что есть отзывы не только хвалебные)

      Видалити
  8. Відгуки про цю штуку фіфті/фіфті. Я нею уже довго користуюсь в якості бази. Тьфу-тьфу пока що ніяких проблем не виникало. А без неї в мене нігті починають розшаровуватись і їх взагалі неможливо відростити(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну, тому я і писала вище, що комусь підходить, комусь - ні) І як база теж терпимо)

      Видалити
  9. Очень странная история... Мне этот укрепитель для ногтей порекомендовала подруга, она испытала его действие на себе. Вот уже второй месяц как я им пользуюсь и ногти значительно урепились. Посоветовала его своей маме, пока никаких замечаний с ее стороны не было. Никогда ничего не пекло и никакого дискомфорта не было. Возможно вы увлеклись спиливая слой вьевшегося лака. тем самым не только истончив ноготь но и задев кутикулу...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я не одна такая, поищите и посмотрите другие отзывы, у одной девушки вообще по пол-пластины отслоилось. + у каждого организма своя реакция на яд, а формальдегид в такой дозе - именно отрава. Ногти укрепляются(утолщаются) для защиты и предотвращения попадания яда в организм.
      И кутикулу я не трогала.

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...