пʼятницю, 27 червня 2014 р.

Malva Shine Tech № 99 і №102


Привіт!
Хоч я і не дуже люблю літо, та сумую за сонцем, його зараз так не вистачає. А дощі та холод вже набридли. Тому в мене знову "терапія" яскравими кольорами. Цього разу на моїх нігтях неони, від яких аж "пощипує" в очах :)



Пензлики в цій колекції всі одинакові: довгі, широкі та рівно підстрижені.


Malva Shine Tech №99 - це неон оранжево-коралового кольору. Лак ідеальний в нанесенні, сохне буквально за хвилину. Фініш напівматовий. Щоб повністю перекрити лінію посмішки потрібно два шари лаку. Легко піддається коригуванню, шкіру і нігті не зафарбовує. Стійкість чудова - 3 дні покриття залишалося без змін. Чудово підходить для педикюру.

Malva Shine Tech №102 - неон жовтого кольору із зеленкуватим відтінком. Його ТХ набагато гірші. Щільного покриття я не змогла добитися навіть з 4-ма шарами, не кажу вже про бульбашки, якими вкрилися нігті. Тоді я вирішила нафарбувати його на білий лак, та ситуацію це не дуже врятувало. За годину мої нігті стали схожі на товсту шкіру старої жаби-ропухи :с 


Добре, що хоч на фото все не виглядає так жахливо :) Якщо забути про ці неприємності і не розглядати нігті зблизька, то можна насолоджуватися цими сонячними кольорами! В тіні неони починають "світитися", притягуючи до себе погляди інших :) І тоді вже ніхто не може перестати дивуватися і милуватися Вашим нігтям :)





Дякую за увагу,
Мар'яна! :)

10 коментарів:

  1. Дуже класні в дуеті! Я обожнюю неони цього літа ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую)) І я тепер на них підсіла)) Ці два точно не останні в моїй колекції)
      Рада Вас бачити у своєму блозі))

      Видалити
    2. Може вже перейдемо на ти? :)

      Видалити
  2. На фото все очень классно смотрится!
    Флакончики прикольные такие:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спасибо) Да, на фото гораздо лучше ситуация)) И мне они нравятся, такие по-детски забавные))

      Видалити
  3. Ярко так)) Очень клевый маникюр!))
    Но когда я вижу эти фланкочики, я чота ржу XD

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спасибо)) Я когда их увидела впервые, тоже посмеялась и списала все на "яблочное помешательство"

      Видалити
  4. Какие у вас шикарные ногти! На них любой лак будет смотреться просто потрясающе! Я залюбовалась! У меня есть белый лак из этой коллекции,замазка-замазкой...но за те деньги,что он стоит...можно на многое закрыть глаза.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спасибо большое, мне ооочень приятно)) У меня все белые лаки как замазки :( Только малыш Classics за 5 грн просто идеальный в нанесении) Уже пол флакона использовала и он даже не загустел и не начал тянуться ниточкой, как все другие))

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...