неділю, 8 червня 2014 р.

Malva Shine Tech №80


Привіт!
Це єдиний лак, який я використала наполовину. Колір - це окрема тема. В тіні він стає чорнильно-синім, на сонці - яскравим та насиченим. Я можу довго сидіти і дивитися на свої нігті, адже дзеркальні переливи кольору просто зачаровують! Надзвичайно глибокий відтінок, як морське дно.



Пензлик довгий, широкий, рівно підстрижений. Ворс м'який.


Malva Shine Tech №80 - це сильно пігментований синій крем-металік. Лак густий, але добре розрівнюється і не виглядає дуже грубо. Бульбашок і смужок не виникає, шимер рівномірно розподіляється. Для щільнішого і яскравішого покриття знадобиться 2 шари. Сохне швидко. Фініш не надто глянцевий, але все виправляє відблиск наявного шимеру. Стійкість хороша: лише в кінці 2 дня можуть з'явитися потертості на нігтях. Так як всі лаки я ношу без бази, то дуже боялася, що після зняття в мене будуть нігті сині, як у трупа :D Але все обійшлося, пластина і шкіра не зафарбувалися. Стирається легко.








Дякую за увагу,
Мар'яна! :)

4 коментарі:

  1. Вау! Какие шикарные ногти!!!
    А лак делает их еще красивее:)

    Приглашаю в свой блог: anastashen-james.blogspot.ru буду рада знакомству ;)

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже гарний колір якось на відблиску він мало не світиться) Якось мені ще не вдалось познайомитись з лаками від Мальви, треба то виправляти ☺

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! :) Лаки дійсно хороші) Той випадок, коли якість вища за ціну) Та й Мальва має дуже красиву палітру кольорів)

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...