четвер, 26 червня 2014 р.

The Liebster Blog Award


Привіт!
Про цю нагороду я дізналася буквально 3-4 дні назад, а вже сьогодні я її отримала :) Дякую за це чудовому блогеру і просто дуже цікавій дівчині - Насті!


Що таке The Liebster Blog Award?
Це така нагорода, яку дають блогери один одному (у яких до 200 постійних читачів). Отримавши її, блогер повинен відповісти на 11 запитань, написати 11 своїх і передати нагороду наступним "авторам". Передавати тому, хто нагородив тебе, не можна.

1. З чого почалося твоє захоплення лаками? Як до цього ставляться твої близькі?

Скажу чесно, що я ніколи не любила малювати нігті. В мене було лише два лаки: чорний і червоний. І мені цього вистачало. (як я жила? :D) Але одного разу я наткнулася на групу Вк, яка була присвячена манікюру. Ох, ну і понеслась душа в рай! Тут тобі і новомодні леопардові принти, і різнокольорові нігті, і френчі...Я побігла в магазин, купила свої перші лаки і ось що з того вийшло: (лише сильно не смійтеся :D)



- Обрізний манікюр, покриття в 2 шари, топ, нормальне положення рук та освітлення? 
- Ні, не чула :D

А щодо ставлення близьких - то воно чудове) Я рада, що і мама, і бабуся це підтримують. (якраз вона частенько поновлює мою колекцію :)) 

2. Коли виникло бажання почати вести свій блог? Що стало натхненням для цього?

Я завжди хотіла мати власний блог. Якось одного ранку я прокинулася і зрозуміла, що треба нарешті почати втілювати свою мрію в життя. Блог ще зовсім юний і маленький, тут нема публікацій про різні проф. марки, але я сподіваюся, що кожен, хто завітає до мене в гості, знайде щось цікаве для себе :)


3. Розкажи про свій "ритуал манікюру" і як вдається підтримувати нігті у формі.

Я змінюю дизайн кожні 2-3 дні, тоді ж і роблю обрізний манікюр, чищу нігті зубною пастою (так-так :D) та інколи роблю ванночки з ромашкою та морською сіллю. Коли нігті починають скручуватися, то двічі на день втираю в них оливкову олію, на ніч крем для рук. І, мабуть, найголовніше правило: ніколи не ходити без лаку на нігтях.

4. Однотонне покриття або дизайн?
Рідко ношу просто однотонне покриття. Стараюся розбавляти іншими кольорами, текстурами, градієнтом або малюнками :)

5. Чи існує для тебе поділ відтінків лаків по сезонах?

Особисто для мене - ні. Я можу і літом ходити з чорними або коричневими нігтями, а зимою з яскраво-жовтими чи зеленими :) Взагалі для мене манікюр - це відображення настрою та внутрішнього стану.

6. Улюблені марки і відтінки лаків.

На даний момент - це Golden Rose. Хороша бюджетна марка з чудовими ТХ та яскравою кольоровою палітрою. Обожнюю зелений колір у всіх його проявах, а ще червоний (судячи з кількості лаків у моїй колекції). Також не можу пройти повз жовті та сині лаки :)


7. Чи є якісь захоплення крім блогу і лакоманіяцтва?

Ооо..чим я тільки не захоплювалася..Ходила на карате, бокс, на сучасні та бальні танці, малювання, хор, сопілку, плела "браслети дружби", займалася виготовленням листівок, квілінгом, бісероплетінням(і оздобленням писанок)..Але так і не знайшла нічого по душі, зате дізналася і навчилася багато нового.


Картинка у техніці квілінг

Браслет дружби


8. У якій сфері і ким ти працюєш? Чи вважаєш ти, що улюблена робота - це одна з головних складових щасливого життя?

Я абітурієнт і зараз на не менш важливому етапі життя - вибір майбутньої професії. Я притримуюсь думки, що робота повинна приносити не тільки дохід, але й задоволення. Поки розповідати свої плани не буду, а поділюся, коли все вийде(а може і не вийде :с )


9. Що ти вкладаєш у поняття "здоровий спосіб життя" і приймаєш чи будь-які дії на шляху до нього?

Ех, здоровий спосіб життя - це поки для мене ще одна неосяжна мрія. Ну, як неосяжна, просто я не можу постійно притримуватися "правил". А саме слово "спосіб" уже несе в собі постійність та впорядкованість.

У мене вже є розроблена для себе ідеальна формула: харчування 3 р. в день, здоровий сон (літом не менше 10 год..я ще та соня :3 ) та трохи спорту. І найголовніше - зменшення кількості солодкого в раціоні.

10. Чи залежна ти від сучасних технологій? Телефони, комп'ютери, телевізор .. затягують?

Затягує лише Інтернет. Все інше - байдуже. Телевізор вмикаю раз на тиждень, телефон - найдешевший і найпростіший. (як я кажу: "лиш би дзвонив :D")

11. Розкажи про свої харчові вподобання. Чи любиш ти готувати?

Так, я люблю готувати. І виходить досить непогано, бо навіть моя сестра, яка дуже вибаглива у їжі, має декілька улюблених страв, приготованих мною :) Але ще більше люблю їсти сама *О* Особливо солодке...шоколад, бісквіт, заварний крем, печиво..ммм...і м'ясо люблю, багато м'яса :D ще би від цього не набирати кг і було би ідеально :D

Сподіваю, що Вам було не дуже нудно :)
А своєю нагородою я хочу трохи "активізувати" двох дівчат - Роксолану та Катю, ось мої запитання:

1. Коли виникла ідея створити блог?
2. Чи завжди вистачає часу і натхнення для написання публікацій?
3. Які кольори переважають у твоїй лакоколекції та гардеробі?
4. Довгі чи короткі нігті?
5 3 речі, які завжди є у твоїй сумочці.
6. Чи звертаєш увагу на бренд при покупці якоїсь речі?
7. Розкажи про своє рідне місто та декілька місць, які обов'язково має відвідати турист.
8. Чи є у тебе домашні тваринки?
9. Який вид відпочинку ти би вибрала: гори, намет і нічне зоряне небо чи на берег моря, сонце і  коктейль у руці?
10. Що, на твою думку, кожному потрібно зробити влітку? (3 речі)
11. Напиши декілька цікавих фактів про себе :)


Дякую за увагу, 
Мар'яна! :)

9 коментарів:

  1. Мар*янко, дякую! У мене вже 4 нагороди з питаннями чекають:) А я ніяк натхнення для написання не знайду... Треба на днях сісти і писати, а то багато тем для написання є, а руки до клавіатури тяжко дотягнути:)))

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо за ответы, с удовольствием узнала тебя поближе:) оказывается ты тоже не разделяешь лаки по сезонам, любишь сладости и редко носишь однотонный маникюр:)) здОрово!
    Еще мне очень понравилось, что в твоей жизни было много разных увлечений. Браслет дружбы такой красивый! Я бы носила такой не снимая! *_*

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. да не за что, это Вам спасибо за награду и вопросы))
      Да-да, это у нас общее)
      Спасибо большое)) Было время, что по 3 штуки в день таких плела) Только некоторые друзья не очень аккуратно к ним относились, постоянно теряли и я перестала их делать) Но возможно начну опять)

      Видалити
    2. Как такую прелесть потерять можно?! Какие невнимательные друзья:)

      Видалити
    3. Сама в шоке)) Вот такие они у меня :D
      Хорошо, ко мне тоже на "ты" :)

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...