четвер, 19 червня 2014 р.

Мій франкен №2 + дизайн


Привіт!
Франкен в мене асоціюється з ясним небом, тому і доповнює манікюр маленький метелик, який перелітає з квіточки на квіточку, смакує нектар та знову відправляється у вільний політ безмежними просторами рідного краю :)



Друга спроба замішати лак виявилася вдалою :) І гліттер не осів на дні флакона, і текстура вийшла така, як я хотіла, - желейна, і колір - блакитно-синій.

Flormar №439, Nogotok Mix glitter №05 і №14, Malva №19,  Cote d'Azur №033

 Ось лаки, які я використовувала для створення франкену :) Основою стали гліттери Nogotok, трохи дрібного голографічного гліттеру, зовсім трохи Cote d'Azur (для створення ефекту розсіяної голографії) та Flormar для надання кольору.


Лак в міру густий, добре розподіляється по нігті. Щоб перекрити лінію посмішки потрібно 2 шари (на фото 2 шари на білому лаку). Сохне середньо. Після висихання поверхня шершава, але шар топу все виправить. Через велику кількість різноманітних блискіток стирається лак дуууже важко, без фольги не обійтися. Шкіру і нігтьову пластину не зафарбовує. Стійкість хороша; 3 дні в ідеальному стані.

Метелик намальований акриловими фарбами.



Дякую за увагу,
Мар'яна! :)

6 коментарів:

  1. Удачный и красивый замес получился:)
    Бабочка очень классная!

    ВідповістиВидалити
  2. Какая красотища *____*
    Длинные ногти и форма потрясающая))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мне безумно приятно слышать от Вас такие комментарии, спасибо огромное :) *умеротсчастья*

      Видалити
  3. классный лак вышел и бабочка - очеееень красивая!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спасибо) Даже мне конечный результат понравился) И бабочка легко пошла) Надо что-то подобное на лакомарафон нарисовать)

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...