понеділок, 9 червня 2014 р.

Cote d'Azur №033


Привіт! 
Почну здалеку. Живу я в маленькому місті, де бідні продавці лякаються слова "голографік" і винувато опускають очі. Я оббігала всі магазини і ніяк не могла знайти свого голографічного красеня. І раптом в маленькому магазинчику з декоративною косметикою я бачу його - Cote d'Azur 033. Щось довго я біля нього ходила, ніяк не наважувалася на покупку. Але мій внутрішній лакоманіяк зробив свою справу :D




Пензлик широкий, коротенький, рівно підстрижений. АЛЕ! Він жорсткий, на покритті легко залишити вм'ятини.

                                     

Cote d'Azur 033 - це сріблястий голографік. Лак рідкий, як вода. З пензлика капає, але на нігті якось тримається і не затікає нікуди. На першому шарі ви отримаєте сіруватий відтінок, другий шар - трошки інтенсивніший колір, третій - більш насичений, і четвертий - щільне рівномірне покриття. Якщо фарбувати на якусь кольорову основу, то треба 3 шари. Такий ось неекономний товариш. Фарбувала я ним двічі, і то один раз - це був акцент на 3 нігтях. А вже витратила 1/4 флакона.
Хочу відзначити, що лаки з даною текстурою підкреслюють всі нерівності нігтя. У мене вони відполіровані, тому все гладко. Фініш майже матовий, я носила без топа. Стійкість погана (але, як я зрозуміла, голографіки цим часто грішать) - через день кінчики затерлися, а до другого дня манікюр втрачає "товарний" вигляд. Стирається дуже легко, нігтьову пластину не фарбує.


Лак в тіні.


Я особа недовірлива, тому не дуже вірила свотчам в Інтернеті. Думала, що такі переливи через якісну техніку, правильне світло і фотошоп. Але в реальності на сонечку лак вибухає фарбами, немов феєрверки на нігтях, або хтось "розлив" веселку на них. Я можу милуватися своїми нігтями годинами. І моїм друзям сподобалося викручувати розглядати мої руки :D









На безіменному пальці Cote d'Azur 036. Це лак моєї подруги, просто тестували на мені. Але він настільки гарний, що я захотіла собі такий самий :)


Дякую за увагу,
Мар'яна! :)

7 коментарів:

  1. Как красиво этот лак смотрится на таких прекрасных ноготках!:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо! Мне кажется, что на длинных ногтях голография еще больше раскрывается :)

      Видалити
  2. Чудова голографія! Дуже гарно виглядає на нігтях. Мені подобається твоя манера писання. Дуже цікаво читати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вау, за манеру писання окреме велике спасибі. Дуже дякую за приємні слова :)

      Видалити
  3. у меня тоже такой был - переехал к маме)вот лаки эти неплохо качества и состав не пугающий,но ксить далеко не ах(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. да, кисть все портит :( но я его во франкены добавляла)) некий эффект рассеянной голографии получается) так что хоть где-то полезен)

      Видалити
  4. Хороші статті, Ви чули про містера Бенджаміна, електронна пошта: 247officedept@gmail.com - Контакт WhatsApp: + 1-9893943740 - хто працює з фінансовою службою, вони видають мені позику в розмірі 95 000,00 доларів для запуску мого бізнесу, і я плачу їм щороку ось уже два роки, а у мене ще 2 роки, хоча мені подобається працювати з ними, оскільки вони є справжніми позикодавцями, які можуть дати вам будь-яку позику.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...