вівторок, 1 липня 2014 р.

Франкен №3 в дуеті з Golden Rose Rich Color №36


Привіт!
Я вже казала, що дуже люблю зелені лаки) А особливо, якщо вони містять в собі багато-багато гліттера *О* Оскільки нічого схожого в наших магазинах я не знайшла, то вирішила зробити лак власноруч. Запрошую подивитися на результат :)



Golden Rose Rich Color №36 - це крем насиченого салатового кольору. Пензлик як і у всіх лаків з цієї серії. Лак легко наноситься, добре розрівнюється. Правда, моєму уже рік і він почав загусати. Сохне середньо, бульбашок не виникає. Для щільного покриття потрібні 2 не дуже товсті шари. Фініш глянцевий. Стійкість хороша - 3 дні можна спокійно носити. Але є один суттєвий мінус: лак зафарбовує нігті в жовтий колір. Не дуже сильно, але все одно помітно. Тому без хорошої бази тут не обійтися.

Франкен №3 - це желе з ледь помітним зеленим відтінком. Лак вийшов густий, але досить легко розподіляється по нігті. Для повного перекриття вільного краю нігтя мені знадобилося 3 шари лаку (хоча можна було би обійтися і двома :) ) Сохне середньо, фініш шершавий. Франкен майже повністю складається з гліттера, тому одним шаром топу не обійтися. Потрібні два товсті, а то лак їх "з'їсть" і не зізнається :D Зате стійкість залізобетонна! Мій манікюр витримав одне генеральне прибирання, 3 миття посуду, приготування торту, кексів, декількох салатів, також я чистила 5 кг полуниці, а в мене навіть кінчики нігтів не затерлися! Я була приємно вражена))

Classics №186, Malva №19, Romance №70, сухий гліттер Romance №323, Jerden №617, Cote d'Azur №033, Nogotok Mix glitter №09

 Дуже люблю розглядати лак у флаконі :3

Чимось сподобалося це фото...


Виявилося, що франкен ідеально підходить для "розтяжки" (градієнту).

                            

Зі спалахом :)










Не забагато фото? Просто вони всі мені настільки сподобалися, що вибрати 4-5 я не змогла :)

Дякую за увагу,
Мар'яна! :)

2 коментарі:

  1. Класні фото і франкен і дует! І їх не забагато, мені теж дуже сподобалось розглядати твій манікюр!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дуже дякую)) Мене щось з тими франкенами понесло)) Ще три на підході)

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...