пʼятницю, 3 липня 2015 р.

"Берегиня" Anna Gorelova by Dance Legend + дизайн


Привіт!
Берегиня — у давньослов'янській релігії русалка. Саме слово походить від слова «берег». У нижчій міфології східних слов'ян - жіночий персонаж, добрий дух. Імовірно, берегині - берегині річок, водоймищ, духи, що мають відношення до води. Праслов'яни жили саме на берегах річок і озер, звідси і синонім слова хранителька, тобто та що зберігає, оберігає воду.



"Берегиня" Anna Gorelova by Dance Legend - лак брудного світло-зеленого кольору з великою кількістю золотої слюди та з малиновим шимером. Лак рідкий, досить слухняний, але може вкладатися напливами. Двох шарів лаку достатньо для ідеального покриття. Слюда трохи виступає на покритті, але це не дуже помітно, тому можна обійтися без топового покриття, та і фініш глянцевий. Сохне лак швидко, а от стирається так само, як і "Лада". Руки ще довго доведеться відтирати від шимера і слюди. Стійкість - 2 дні, потім затираються кінчики.









Намагалася зловити той самий малиновий шимер, який я навіть не сподівалася побачити, адже на фото Ані він не зовсім помітний. Найкраще видно його на сонечку.





В тіні лак виглядає сіро-зеленим. Дуже цікавий відтінок, таких у мене ще не було.





Ну, і захотілося мені зробити такий дизайн :) Все просто: робимо мазки майже сухим пензликом, використовуємо будь-які лаки. Я ще покрила топом з голографічними блискітками.







Вибачте за зимову колекцію з весняними квітами літом :D

Дякую за увагу,
Мар'яна! :)

7 коментарів:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...