четвер, 12 червня 2014 р.

Шоколадний пиріг з сирними кульками


Привіт! 
Ділюся рецептом цікавого пирога. Шоколадне тісто, сирно-кокосові кульки - вдале поєднання.
Пиріг можна їсти навіть теплим!

Тісто:
4 яйця
60 г цукру
50 г шоколаду
2 ст. л. борошна
2 ст. л. крохмалю
3 ст. л. какао-порошку
1/2 п. порошку для печива

Сирні кульки:
250 г домашнього сиру
2 жовтки
50 г цукру
50 г кокосової стружки
3 ст. л. крохмалю 

Глазур:
3 ст. л. какао-порошку
3 ст. л. цукру
3 ст. л. сметани
50 г вершкового масла

Сирні кульки.
Сир розтерти з цукром, жовтками, додати кокосову стружку і крохмаль. Мокрими руками сформувати кульки і викласти у форму, застелену пергаментом.

Тісто.
Жовтки збити з 30 г цукру, обережно додати розтоплений шоколад. Окремо змішати борошно, крохмаль, какао-порошок та порошок для печива. Збити білки з 30 г цукру. Все змішати, вилити тісто у форму та пекти до готовності. Полити глазур'ю.


Глазур.
Змішати какао-порошок, цукор, сметану та масло, поставити на вогонь. Помішуючи, варити до розчинення цукру.

Мої коментарі: до сирних кульок я би радила додавати менше крохмалю, бо коли пиріг вистиг, вони стали твердішими. 
Джерело: http://dreamfood.ua/ 


Смачного!

Дякую за увагу,
Мар'яна! :) 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...