суботу, 28 червня 2014 р.

Чебуреки з сирного тіста


Привіт!
Давненько у мене не було "смачних" публікацій! Хочу поділитися рецептом дуже смачного, легкого та нестандартного тіста для чебуреків :)



пʼятницю, 27 червня 2014 р.

Malva Shine Tech № 99 і №102


Привіт!
Хоч я і не дуже люблю літо, та сумую за сонцем, його зараз так не вистачає. А дощі та холод вже набридли. Тому в мене знову "терапія" яскравими кольорами. Цього разу на моїх нігтях неони, від яких аж "пощипує" в очах :)

Мій перший виграш у Giveaway


Привіт!
З моменту створення блогу зі мною багато що сталося вперше :) Як от перемога у Giveaway, який проводила Катя. Ще раз дякую за подарунки, я безмежно рада!

четвер, 26 червня 2014 р.

The Liebster Blog Award


Привіт!
Про цю нагороду я дізналася буквально 3-4 дні назад, а вже сьогодні я її отримала :) Дякую за це чудовому блогеру і просто дуже цікавій дівчині - Насті!


неділю, 22 червня 2014 р.

Манікюр у чорно-білих кольорах


Привіт!
Я нарешті зібралася з думками і вирішила прийняти участь у флешмобі, який проводить Аня Горєлова :) Тема мені дуже близька, адже я обожнюю чорний колір та різні візерунки. Але з іншого боку, це було важке завдання. Адже чорний - це такий самодостатній, яскравий, величний колір, з яким потрібно бути обережною. Треба знайти золоту середину, щоб тебе не відправили на кладовище роздумувати про смерть з друзями-готами.
На середньому та безіменному пальцях я вирішила зробити білий френч та оздобити візерунком. На мою думку, вийшло просто, але елегантно і не дуже вульгарно :)


Я на Instagram

Дякую за увагу, 
Мар'яна! :)

четвер, 19 червня 2014 р.

Мій франкен №2 + дизайн


Привіт!
Франкен в мене асоціюється з ясним небом, тому і доповнює манікюр маленький метелик, який перелітає з квіточки на квіточку, смакує нектар та знову відправляється у вільний політ безмежними просторами рідного краю :)

середу, 18 червня 2014 р.

Myriam Nail Color Supreme №111


Привіт!
Одного разу була в гостях у бабусі і їла дуже смачні пиріжки з варенням. Довго не могла зрозуміти з чого воно, а коли мені сказали, то я була дуже здивована, адже варення приготоване з пелюсток маленьких трояндочок :) (саме таких, як на фото) Тому, побачивши схожий кольором на ці квіти лак, я не могла його не купити і не поринути у спогади...

понеділок, 16 червня 2014 р.

Nogotok Style Color №111


Привіт!
За вікном знову падають дощі та "гуляє" вітер. Тому я відганяю поганий настрій яскравими та теплими кольорами :) Ось цей відтінок в мене асоціюється...з помідорами. Такими ж соковитими та сонячними. Базилік, томати...додати ще моцарелу - і вийде салат :) І знову я про їжу :D

пʼятницю, 13 червня 2014 р.

Пляцок "Переплетений"


Привіт!
Це найсмачніший пляцок, який я коли-небудь їла! Легкий, ніжний, тісто тане у роті, крем неймовірно повітряний. А горіхова та макова маси смакують по-новому!


Пляцок "Анастасія"


Привіт!
Цей пляцок для справжніх ласунів! Тут присутня велика кількість солодощів: мармелад, зефір, крекер, згущене молоко, шоколад, горіхи. Що ще треба для щастя? :)


четвер, 12 червня 2014 р.

Шоколадний пиріг з сирними кульками


Привіт! 
Ділюся рецептом цікавого пирога. Шоколадне тісто, сирно-кокосові кульки - вдале поєднання.
Пиріг можна їсти навіть теплим!

понеділок, 9 червня 2014 р.

Cote d'Azur №033


Привіт! 
Почну здалеку. Живу я в маленькому місті, де бідні продавці лякаються слова "голографік" і винувато опускають очі. Я оббігала всі магазини і ніяк не могла знайти свого голографічного красеня. І раптом в маленькому магазинчику з декоративною косметикою я бачу його - Cote d'Azur 033. Щось довго я біля нього ходила, ніяк не наважувалася на покупку. Але мій внутрішній лакоманіяк зробив свою справу :D


неділю, 8 червня 2014 р.

Malva Shine Tech №80


Привіт!
Це єдиний лак, який я використала наполовину. Колір - це окрема тема. В тіні він стає чорнильно-синім, на сонці - яскравим та насиченим. Я можу довго сидіти і дивитися на свої нігті, адже дзеркальні переливи кольору просто зачаровують! Надзвичайно глибокий відтінок, як морське дно.

суботу, 7 червня 2014 р.

Golden Rose Rich Color №46


Привіт!
Це мій перший ніжно-рожевий лак. Та й взагалі перший пастельний відтінок. Його настільки приємно носити, що я проходила з цим манікюром аж 4 дні! (що для мене просто диво :D
А асоціації переповнювали мене: спочатку просто ніжний і жіночний колір, потім асоціація з трояндами шипшини, а потім - з полуничним йогуртом!

пʼятницю, 6 червня 2014 р.

Myriam Nail Color Supreme №110, Nogotok Mix glitter №05 + дизайн


Привіт!
Як же довго я шукала свій ідеальний блакитний! То мені не подобався занадто яскравий відтінок, то текстура, то наявність шимеру...І ось він - небесно-блакитний Myriam Nail Color Supreme №110, в який я закохалася відразу!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...