середу, 28 травня 2014 р.

Водний дизайн + лак-франкен


Привіт!
І знову манікюр в моїх улюблених тонах, знову асоціації з природою. Соковита зелень, ніжний бузок, блиск голографічного гліттеру - ось ідеальне поєднання. 


Golden Rose Holiday №55


Привіт!
Мені дуже подобається така текстура, тому цей лак був бажаним. Він асоціюється з ясним нічним небом...десь високо в горах, де видно кожну зірочку, кожен відблиск, чутно спів птахів та аромат квітів і трав...


Bloglovin'

понеділок, 26 травня 2014 р.

Lemax Colour Star Nail Enamel + дизайн


Привіт!
Так як я просто обожнюю фільми жахів, а особливо ті, де море крові-кишок-хардкору, то моя колекція лаків не могла обійтися без такого кривавого товариша. Моєму щастю не було меж, коли моя сестра подарувала мені його на ДН :) 


неділю, 25 травня 2014 р.

Malva Shine Tech №79 + 2 дизайни


Привіт!
В мене навіть лак асоціюється з солодощами - шоколадом. Я вважаю, що такий колір універсальний. Він може послужити хорошою основою для яскравого малюнка або стати частиною вишуканого і святкового дизайну.


понеділок, 19 травня 2014 р.

Nogotok OOPS! №96


Привіт!
На перший погляд лак досить таки звичайного, темно-зеленого кольору, нічого особливо. Але вартувало мені нафарбувати ним нігті...я просто закохалася! На сонці він і зелений, і золотавий. Це неймовірно, наче проміння проходить крізь гущавину лісу, в якому жила прекрасна Мавка!


Пляцок з ревенем (+ поетапне приготування з фото)


Привіт!
Коли на вулиці стає спекотно, то хочеться чогось свіжого і кисленького. Вже тепер почався сезон ревеню, тому ділюся рецептом смачного і не дуже затратного пляцка.


середу, 14 травня 2014 р.

Печиво "Ротики"


Привіт!
Це печиво асоціюється в мене з дитинством, бо коли я була маленька, то дуже його полюбляла і часто допомагала мамі ліпити і обкачувати в цукровій пудрі "ротики". Легкий рецепт, мінімум витраченого часу і продуктів, а в результаті чудові ласощі для всієї сім'ї.

понеділок, 12 травня 2014 р.

Шоколадний торт


Привіт!
Я безмежно люблю різну випічку,
 солодощі, а особливо шоколад. Тут він присутній всюди: в коржах, в кремі і в глазурі. Всім шоколадоманам присвячується :)

Golden Rose Rich Color №16 +2 дизайни


Привіт!
Сьогодні у мене благородний, глибокий і насичений лак синього кольору, який прикрашає руки і виглядає наче коштовне каміння - сапфіри.

пʼятницю, 9 травня 2014 р.

Golden Rose Rich Color №48 + дизайн


Привіт!
Я обожнюю всілякі яскраві лаки і сьогодні покажу один з найулюбленіших. Лак кольору сонця, кульбабок та лимону :)


вівторок, 6 травня 2014 р.

понеділок, 5 травня 2014 р.

Какао


Привіт!
Сьогодні хочу поділитися рецептом какао, готувати яке мене навчила мама.
Цей напій зігріє холодним зимовим вечором або стане чудовим доповненням до ніжного десерту.



суботу, 3 травня 2014 р.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...